RCD Espanyol - SD Eibar, repartiment de punts
@RCDEspanyol

Repartiment de punts entre dos dels equips aspirants a aconseguir l’ascens a Primera Divisió, la pròxima temporada. Espanyol i Eibar han empatat a 2 en un partit que han començat guanyant els bascos, han remuntat els blanc-i-blaus i han igualat els visitants en el temps afegit i amb una possible falta abans del gol de l’empat.

L’Espanyol remunta el gol inicial

(EFE / Redacció) L’Espanyol arribava al partit contra l’SD Eibar, segon a la classificació, després de dues derrotes seguides. I han estat els visitants els primers a marcar. Jon Bautista, després d’una assistència d’Aketxe, ha fet el 0 a 1 al minut sis de partit. L’Eibar ha dominat en aquesta primera part, però l’Espanyol ha reaccionat abans del descans. Primer, al minut 41, amb un xut al pal de Javi Puado. I sis minuts més tard, en el temps afegit, amb l’empat a 1 després que el mateix Puado hagi aprofitat una bona assistència de Jofre Carreras.

Final cruel per als blanc-i-blaus

La segona part ha tingut un guió semblant al de la primera per amb els protagonistes canviats. Al minut 56, l’àrbitre ha assenyalat penal sobre Martin Braithwaite. El danès, que la setmana passada va fallar-ne un, ha deixat que fos Javi Puado l’encarregat de xutar-lo i capgirés el marcador.

En el tram final del partit, ocasions per als dos equips. I ha estat al final que l’Eibar ha aconseguit marcar. Això sí, en el temps afegit, al minut 97, i en una jugada polèmica. Eketxe ha xutat una faltat des de la banda dreta i Berrocal, al segon pal, ha rematat de cap. La pilota ha anat al pal, ha rebotat en Puado i ha acabat dins de la porteria de Pacheco. Abans, però, Arbilla havia fet una falta clara a Roger Martínez que ni l’àrbitre ni el VAR han decidit revisar.