Espanyol i Cadis empaten
@RCDEspanyol

Els 28.512 espectadors que han anat a l’RCDE Stadium, la millor entrada de la temporada a l’estadi blanc-i-blau, no han pogut veure el triomf de l’Espanyol contra el Cadis (0-0). Un resultat que complica la situació del conjunt de Luis García quan només queden vuit jornades per acabar el campionat.

Molts nervis de l’Espanyol a la primera part

L’Espanyol ha sortit a la gespa amb ganes de demostrar que, amb l’arribada de Luis García, l’equip ha millorat les prestacions. Però els nervis han jugat una mala passada als blanc-i-blaus. Als primers 45 minuts, s’ha mostrat imprecís en atac i només Nico Melamed, amb un xut al minut 15 de partit que ha sortit desviat, i Montes, amb una rematada de cap que ha aturat Ledesma, han estat les úniques ocasions de perill blanc-i-blaves.

Ocasions i manca d’encert a la segona part

Després del descans, el missatge de tranquil·litat de Luis García sembla que ha arribat als jugadors. Ha estat en la segona part quan l’Espanyol ha tingut les millors ocasions per guanyar. Al minut 56, Joselu, que ja havia fet deu gols al Cadis al llarg de la seva carrera, ha estavellat la pilota al pal de la porteria gaditana. Poc després, el mateix jugador ha marcat, però l’àrbitre ha anul·lat el gol per fora de joc. L’última ocasió clara per aconseguir els tres punts l’ha tinguda, un altre cop, Joselu. El davanter, al minut 79, ha tornat a rematar al pal.