Mallorca B Espanyol B celebració 1-3 gol Almansa

L’Espanyol B s’ha imposat 1 a 3 davant del filial de l’equip mallorquí amb un domini des del principi fins al final amb els gols de Carvalho, Omar Sadik i Almansa. Amb aquest triomf, l’equip dirigit per Víctor Cea suma la tercera victòria de la temporada i es col·loca, amb 10 punts, empatat amb quatre equips més, a la zona alta de la classificació, fora dels llocs de play-off pel goal average.

Superioritat blanc-i-blava

El filial de l’Espanyol no ha donat cap oportunitat al Mallorca B per competir el partit i, des del primer minut, els de Víctor Cea han intentat marcar. No obstant això, el primer gol ha arribat al minut 27 gràcies al gol de Carvalho, després d’haver tingut unes quantes ocasions clares de cara a porteria. A més, a l’inici de la segona meitat ha arribat la segona diana, al minut 55, amb Omar Sadik, que ha ampliat la distància al marcador.

Mateix guió

Tot i que el Mallorca B ha retallat distàncies, amb el gol d’Iranzo, no ha servit de gran cosa perquè el guió ha continuat igual. De fet, al cap de poc temps han expulsat un jugador del Mallorca B, Ángel López, per dues targetes grogues, i l’Espanyol B ha aprofitat per marcar el tercer gol en els últims minuts del partit gràcies a Almansa.

Amb aquesta victòria, l’Espanyol B se situa en la sisena posició amb 10 punts com els tres equips per sobre d’ell. La setmana vinent, els blancs-i-blaus reben al CE Europa.