jofre espanyol rcde

L’Espanyol ha tornat al rumb de la victòria després de guanyar el Mallorca per 2 a 1 a l’RCDE Stadium en un partit en què Jofre Carreras ha estat el millor amb un gol i una assistència. El conjunt de Manolo González agafa aire amb aquests tres punts i frena el bon començament de temporada de l’equip balear. Els blanc-i-blaus s’allunyen de la zona de descens i marxen a l’aturada de seleccions de la millor manera possible.

Kumbulla posa la primera pedra

L’Espanyol ha començat molt bé el partit. Dominador i protagonista amb la pilota. Joan Garcia només ha hagut d’intervenir en una ocasió per evitar una primera ocasió balear que ha precedit l’1-0 de Kumbulla. L’albanès ha rematat dins l’àrea petita una centrada deliciosa de Jofre des de la banda dreta. El gol ha donat ales a un Espanyol que ha jugat un primer temps molt bo. El mateix Jofre, amb un xut des de la frontal, ha estat a punt de fer el segon gol perico. Tot i algun intent tímid, el Mallorca no ha inquietat l’entrament defensiu d’un Espanyol molt ben organitzat.

Jofre es converteix en protagonista

El partit de Jofre era molt bo, però el jugador gironí ha volgut apujar la seva nota personal en el segon temps. En l’inici, el davanter perico ha culminat un gran contraatac de Carlos Romero amb un xut ras i creuat des de la frontal. És la segona diana que marca en aquesta Lliga. El gol ha confirmat el bon moment d’un Espanyol que ha sortit igual de bé en la segona part. De fet, Greif ha evitat el 3-0 amb una bona aturada després d’un xut de Cardona, aquest dissabte titular en benefici del lesionat Javi Puado.

El partit semblava controlat per part de l’Espanyol, però un quàdruple canvi balear ho ha capgirat tot. Com a mínim, just després del 2-0: el Mallorca ha retallat distàncies mitjançant Larin. A més, Jofre ha patit una rebrincada al turmell dret que l’ha deixat convalescent durant uns minuts. 11 minuts de temps afegit han posat l’ai al cor als aficionats blanc-i-blaus, que finalment han pogut tornar a celebrar una victòria.

L’Espanyol celebra la victòria amb gran companyia

Abans de començar de partit, els jugadors de l’Espanyol han saltat al terreny de joc acompanyats de gossos sense llar en una gran iniciativa del club blanc-i-blau per fer visible aquesta problemàtica social.