Selecció espanyola guanya Hongria amb Judith Forca
@RFEN_Oficial

La gran actuació de la jugadora del CN Sabadell Judith Forca ha estat clau en la victòria de la selecció espanyola de waterpolo en els partit de quarts de final del Mundial de Fukuoka que el conjunt de Miki Oca ha disputat contra Hongria. L’equip espanyol s’ha imposat a l’hongarès per 9 a 12. En semifinals, el rival serà Austràlia.

Espanya optarà a les medalles

Espanya, després de conèixer que els Estats Units, la gran favorita, ha estat eliminada per Itàlia, ha afrontat el partit amb la precaució necessària. Ja en el primer quart, el conjunt de Miki Oca guanyava per 2 a 3. Un resultat que al descans ha estat de 4 a 6, favorable a les espanyoles.

A la segona part, el guió no ha variat i la selecció espanyola ha continuat marcant les diferències, sobretot gràcies a l’encert de Judith Forca, màxima anotadora del partit, amb cinc gols. Al final, victòria d’Espanya per 9 a 12 i cap a les semifinals. Allà les espera la selecció d’Austràlia.