El filial de l’Europa ha empatat al Nou Sardenya davant el Sabadell B. L’equip de Jonathan Ruiz ho ha intentat fins al final, però el nivell de tots dos ha estat molt igualat durant tot el matx impedint la victòria dels escapulats a casa. L’Europa B ara se situa a mitja taula de la Tercera Federació i suma set punts; amb dues victòries, un empat i dues derrotes. Curiosament, les dues victòries han estat fora de casa al camp de la Grama (1-2) i del San Cristóbal (0-1).

Partit igualat entre filials

L’equip escapulat ha obert el marcador a la primera part amb un gol d’Albert Garcia en una jugada de córner. Però, l’alegria no ha durat gaire per als de Jonathan Ruíz. Miquel Ustrell, jugador del Sabadell B, no ha perdonat l’ocasió i pocs minuts després de l’1 a 0, ha fet el gol de l’empat.

Tots dos equips han entrat a la segona part amb més força, i en una jugada a l’àrea de l’Europa, l’àrbitre ha assenyalat penal per mans de Marc Jurado. El davanter Miquel Ustrell l’ha xutat i ha aconseguit el segon gol d’una jornada en què ha estat clar protagonista amb la seva tècnica futbolística a destacar.

L’Europa, però, no s’ha donat per vençut i ha aconseguit l’empat a dos amb un gol d’Ibuki Nemoto amb assistència d’Albert Garcia, resultat amb el qual ha tancat el partit.