Al camp de La Bòbila de Gavà ens vam trobar, entre els jugadors blaugrana, dos cognoms coneguts, Unzué i Busquets. El primer, Aitor Unzué, fill de l'exentrenador de porters del Barça, Juan Carlos Unzué. El segon Aitor Busquets, germà del campió del món Sergi Busquets. A part d'aquesta curiositat, el partit va ser molt plàcid pels jugadors de Natxo González. Al minut 20, en un llançament de córner i després d'un petit embolic, Pelegrí enviava la pilota al fons de la xarxa, era el primer gol per al Sant Andreu. Quan restaven segons per al final de la primera part, una centrada de Dani Guillen era rematada per Dani Martí. El 0 a 2 al marcador ja no es va moure en tota la segona part i el Sant Andreu aconseguia així el trofeu Ciutat de Gavà. El proper dimecres jugaran l'últim partit de pretemporada i diumenge 22 partit d'anada de la Copa del Rei davant del Gandia. NATXO GONZÁLEZ,entrenador de la UE Sant Andreu "El objetivo es eso llegar a ese partido en las mejores condiciones posibles y es dentro de siete días. Por lo tanto, tenemos el miércoles otro partido en Reus y tratar de hacerlo mejor para encarar ese partido que es interesante y que queremos lógicamente conseguir una victoria para pasar a la siguiente ronda. Pues afrontarlo con las más garantías posibles."