Els de Patxi Salinas continuen intractables a casa, i s'han aconseguit avançar a la primera part des del punt de penal. Els valencians s'han quedat amb 10 en aquesta jugada i Mouriño no ha perdonat des dels 11 metres. A la segona part, Morales ha salvat l'empat i tot seguit els quadribarrats han gaudit d'oportunitats claríssimes per sentenciar. El que no ha perdonat ha estat Amarilla, que ha fet l'empat al minut 80. A l'últim minut, Mouriño ha tingut el gol de la victòria als peus, però ha calgut esperar al temps afegit per veure el 2 a 1. El Gattuso del Narcís Sala ha desfermat l'alegria entre el públic local.

Els de Patxi Salinas continuen intractables a casa, i es van aconseguir avançar a la primera part des del punt de penal. Els valencians es van quedar amb 10 en aquesta jugada i Mouriño no va perdonar des dels 11 metres. A la segona part, Morales va salvar l’empat i tot seguit els quadribarrats van gaudir d’oportunitats claríssimes per sentenciar. El que no va perdonar va ser Amarilla, que va fer l’empat al minut 80. A l’últim minut, Mouriño va tenir el gol de la victòria als peus, però va caldre esperar al temps afegit per veure el 2 a 1. El Gattuso del Narcís Sala, Canelada, va desfermar l’alegria entre el públic local.

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Dídac, Melo, Rubén, Ibon, Mouriño, Xavi Jiménez (Ton Alcover 80′), Aitor (Josu 60′), Quim Araujo i Ander (Francis 69′).

Huracán Valencia CF: Paco, Pablo Vidal (Fali 66′), Chavero, Alexis, Tomás Ruso, Amarilla, Luismi (Mathias 79′), San Julián, Javi Navarro, Morgado (Perona 69′) i Adrià.

Gols: 1-0 Mouriño (43′), 1-1 Amarilla (82′), 2-1 Rubén (92′).