SANDRA TEIXIDÓ, jugadora del CE Europa "Pel partit, resultat final una mica trista, però sensacions globals d'equip i meves molt molt contenta. Han estat mesos molt durs, de molt treball. Les sensacions que he tingut és que he de millorar moltes coses personalment, però globalment molt contenta." "Moltes ganes, ganes d'ajudar l'equip a tornar a pujar, tenir l'ascens a nacional, que és on crec que ens mereixem estar, i amb moltes ganes i moltes bones vibracions."

L’Europa, que la temporada passada va perdre la categoria i ara juga a la Preferent, ha demostrat que es troba en un bon moment de forma i que lluitarà per tal d’aconseguir tornar a la Segona Divisió, categoria en la qual juga el Sant Andreu. L’equip escapulat ha mostrat un bon nivell de joc i s’ha avançat en el marcador gràcies a Núria al minut 26. A la segona meitat, les locals han tingut algunes ocasions més per ampliar el marcador, però ha estat Adriana qui ha fet l’empat a un al minut 79. Dos després, l’Europa ha tingut una ocasió molt clara quan Vane ha llançat fora un penal. Precisament ha calgut el llançament dels penals per tal de decidir les campiones de la desena edició del Trofeu Caliu Gracienc.

El partit ha estat especial per a la Sandra Teixidó, “Teixi”, que ha tornat a jugar després de nou mesos de lesió. La capitana ha tornat amb ganes i amb il·lusió de fer tornar l’equip a la Segona Divisió.