El Sant Andreu podria haver-se enfrontat a setzens de final de la Copa del Rei a un equip de Primera Divisió. Però el Múrcia va acabar ahir amb aquesta il·lusió després d'eliminar els quadribarrats a la tercera ronda de la competició. No hi ha hagut gaires ocasions a la primera part. Les més destacades aquesta del Sant Andreu, amb un xut d'Àlex que surt desviat; i aquesta altra del Múrcia, Kike García remata i Morales aconsegueix desviar a còrner. 0 a 0 a la primera part. Pocs minuts després que l'àrbitre xiulés la represa el Múrcia ha fet l'únic gol del partit. Pedro, en una gran jugada individual ha aconseguit, aquest cop sí, superar Morales. El Sant Andreu ho ha intentat, fins i tot arriscant i col·locant una defensa amb tres centrals, però no ha estat possible. NATXO GONZÁLEZ, entrenador UE Sant Andreu "Hombre ahora me imagino que bailando no estamos. Estábamos muy ilusionados porque sabíamos lo que conllevaba pasar hoy". Després de quatre victòries consecutives el Sant Andreu ha ensopegat quan menys ho volia.

La primera part del partit contra el Múrcia ha tingut poques ocasions de gol. Fins a la mitja hora de partit no ha arribat la primera oportunitat clara, amb un xut d’Àlex que ha sortit desviat. Poc abans d’arribar al descans, ha estat el Múrcia qui s’hagués pogut avançar amb una ocasió de Kike García que Morales ha desviat a còrner.

Però a la segona part, Morales no ha pogut evitar el gol del Múrcia. Pedro en jugada individual ha fet el 0 a 1 quan quedava mitja hora per acabar el partit. El Sant Andreu ho ha intentat de totes les maneres i a punt ha estat d’aconseguir l’empat amb una gran ocasió de Pelegrí.