El partit ha començat amb el domini del joc per part del Sant Andreu. Ocasions molt clares, fins hi tot els han anul·lat un gol legal de Miguélez per fora de joc. Luis Blanco ha errat a boca de cano una clara ocasió de gol. Al 23 l'Oriola n'ha fet el primer, un xut de Mathias des de fora de l'àrea, i Morales no hi ha pogut fer res. Poc després Llobet podria haver empatat, però la pilota ha sortit molt creuada. Al 32, falta a favor dels Alacantins, que Molina ha convertit d'un gran xut. Quan quedaven tres minuts per al descans un error en una passada del Sant Andreu ha permès l'Oriola crear un contraatac. Florian ha superat la sortida desesperada de Morales i ha avançat fins a la línia de fons fent una passada de la mort perquè Molina sentencies el partit amb el tercer. Al descans, triple canvi del Sant Andreu per buscar l'heroicïtat. Els jugadors de Natxo González ho han buscat, Matamala ha fet gol però l'han anul·lat per fora de joc. Al final 0 a 3 i les opcions de "play-off " són remotes. NATXO GONZÁLEZ, entrenador de la UE Sant Andreu "Si queda alguna minima opción, pues la pelearemos como es nuestra obligación. Pero bueno si que es verdad que esto ya se complicado muchísimo." Queden dues jorandes primer amb l'Ontinyent i després amb el Castelló. Dos partits que seran els darrers de Natxo González a la banqueta dels quadribarrats. NATXO GONZÁLEZ, entrenador de la UE Sant Andreu "Yo acabo contrato el treinta de junio. Yo no puedo decir más. Aquí va haber un cambio de gobierno por así decirlo. Yo inicié un proyecto con el señor Joan Gaspart. Joan Gaspar parece ser que se va, entrara otra gente con su entrenador me imagino con sus jugadores y con su presupuesto, y ya está, ¿no?".