El Sant Andreu continua fent proves en una pretemporada trepidant de partits i la Copa Catalunya no va ser una excepció. El Santboià, equip de la Primera Catalana, va sorprendre els de Piti Belmonte en un dia en què no van estar especialment encertats. Abans del primer quart d'hora, Carmona va fer l'1 a 0 després d'un servei de córner. El resultat va permetre als locals jugar a darrere de forma còmoda i el Sant Andreu ho va intentar amb alguna ocasió per tal d'aconseguir l'empat, però no van tenir encert de cara a porteria. Les coses es van posar més complicades a la segona meitat, amb l'expulsió de Jílmar al minut 70. Els quadribarrats, però, van refer-se tot i jugar amb només 10 jugadors i Oriol, que havia substituït Carroza, lesionat, va fer l'empat. L'1 a 1 semblava definitiu, però Jota, en un contraatac, quan faltaven només quatre minuts, va marcar el 2 a 1 final.

FC SANTBOIÀ: Jaume Albert, Kilian, Carmona (Zurita, 62′) Daniel Iglesias, León, Morillo, Didi (Víctor, 78′), Libo, Nico Kata (Dani Luis, 68′), Gerard i Jota.
UE SANT ANDREU: Manu, Llamas, Manu Viale, Arthur (Lucas Viale, 78′), Jilmar, Ton Alcover (Fran, 46′), Víctor, Guzmán, Xavi Puerto (Joel, 46′), Sergio i Xavi Jiménez (Carroza, 46′). (Oriol, 78′)
ÀRBITRE: Otal González Va amonestar Morillo (17′), Libo (39′) i Dani Iglesias (46′), del Santboià; i Ton (43′), del Sant Andreu. Va expulsar Jilmar (48′) i (70′), per doble amonestació.
GOLS: 1-0, Carmona (14′) . 1-1, Oriol (79′) 2-1, Jota (86′).