El porter visitant David Aroca ha quedat avisat des de l’inici. El Sant Andreu ha començat ensenyant la seva artilleria amb una centrada de Payán que no ha pogut rematar Hugo als primers compassos de partit. La resposta del Manlleu ha arribat ràpidament amb una pilota al pal de Maik. Al minut 10 David Payán ha transformat una falta a la corona de l’àrea favorable als quadribarrats per obrir la llauna. Abans del descans, Aroca ha evitat el segon gol local i Segovia, la diana de l’empat. A la represa, Felipe Sá ha vist recompensada la seva insistència i ha anotat el segon. Kevin Gissi no ha volgut marxar del Narcís Sala sense veure porteria i ja en temps de descompte ha fet el 3 a 0 definitiu.