El Masnou, el cuer amb diferència de Tercera, un equip en crisi que feia 10 jornades que no guanyava i on aquesta setmana va dimitir el tècnic i tots els seus ajudants. A més a més, amb l'entrenador del juvenil assumint la responsabilitat i amb les baixes dels jugadors més importants: un panorama que convidava a l'optimisme gris-i-grana. La penya del "puro" de la Verneda no ha estat encertada tot i la seva experiència i en un partit en què el Júpiter dominava tranquil, els locals s'han avançat per sorpresa en el minut 27 gràcies a Matamala. Els homes entrenats per Juanjo García no han estat fins ni a dalt ni a baix i els ha costat generar perill. En la segona part, nova galleda d'aigua freda en el minut 53 amb segon de Matamala. Amb la derrota sota el braç, el tècnic de la Verneda se l'ha jugada amb dos davanters més i ha fet sortit Quim Solano i el pitxixi de l'equip Kuku, que tornava després de la lesió. Tampoc ha estat cap festival i amb l'expulsió d'Adri en el 74 semblava que tot estava sentenciat. Ha estat llavors quan el Júpiter ha reaccionat, però massa tard. Tot i el gol, Mika que ha deixat el 2 a 1 en el marcador, els gris-i-grana no han pogut capgirar el marcador. Una derrota de les que fa mal i que allunya el Júpiter de la zona alta de la classificació.