El desenllaç del partit va ser el que es preveia, tot i que en els primers minuts el Lottomatica va plantar més cara del que es pensava. Durant 15 minuts els italians van mantenir la igualtat en el marcador. L’empat a 30 era sorprenent, però no preocupant. A partir d’aquí, la plantilla del Regal Barça, més àmplia i amb més qualitat, es va imposar. En cinc minuts el parcial va ser de 15 a 6, i al descans el Barcelona ja guanyava per 45 a 36. En el tercer quart, l’avantatge va seguir augmentant. El Barça, amb més jugadors disponibles, va poder mantenir un ritme alt de partit, tant en atac com en defensa. En canvi, el Lottomatica es va enfonsar físicament. En els dos últims quarts, per exemple, els italians només van anotar 18 punts. Amb el partit sentenciat, Xavi Pascual va repartir molts els minuts pensant en el partit de diumenge davant el València i amb la fase final de la Copa del Rei del proper cap de setmana.