La temporada passada, el Reial Club de Polo va aconseguir tots els títols que va disputar: la Lliga, la Copa i el Campionat de Catalunya. Enguany, l'equip que tornarà a dirigir Carlos García Cuenca afronta la temporada amb ganes de tornar a repetir. A més, aquest any cal afegir la Champions, que també disputaran els polistes. CARLOS GARCÍA CUENCA, entrenador del RC de Polo "Lo del año pasado es difícil de mejorar, pero lo vamos a intentar. El club nos plantea ganar todo lo que juguemos. Además este año tenemos la motivación extra de la Copa de Europa, de la EHL, y eso nos tiene que dar un plus para el rendimiento futuro." ÀLEX CASASAYAS, jugador del RC de Polo "Amb moltíssimes ganes. Crec que tenim un equipàs i encara que ho hem guanyat tot, crec que podem seguir guanyant. Estem disposats a tot i ho guanyarem tot." DAVID ALEGRE, jugador del RC de Polo "És la meva tercera temporada al Polo. L'any passat va ser un èxit rotund ja que tot el que vam jugar ho vam guanyar. Aquest any intentarem estar al nivell i amb la mateixa il·lusió que el primer dia." XAVI LLEONART, jugador del RC de Polo "Està clar que la temporada passada va ser perfecta amb tots els títols aconseguits de tots els disputats. Aquest any tenim de nou l'EHL i estem molt il·lusionats, però no podem deixar les competicions locals." Les competicions començaran per al Polo el 18 de setembre amb la disputa del Campionat de Catalunya.

Per aconseguir els èxits de la temporada passada, en la qual el Polo va guanyar Lliga, Copa i Campionat de Catalunya, l’entrenador Carlos García Cuenca mantindrà la plantilla de l’any passat amb l’única incorporació de l’internacional Ramon Alegre.

Pel que fa a la Lliga, enguany la competició tindrà un nou format. En una primera fase 12 equips es disputaran les sis places que donen accés a la lluita pel títol. Dels sis equips que disputin aquesta segona fase, els quatre primers accediran a la Final Four que decidirà el campió de Lliga.