MANOLO GONZÁLEZ, entrenador del CF Muntanyesa "Normal que tengan dificultades al principio. Son un equipo muy nuevo, con poco presupuesto, gente joven. Es normal que el equipo se acabe conjuntando. Es un equipo que, si le dan tiempo, a la segunda vuelta puede ser más competitivo que ahora. Será un equipo dificil, porque los equipos en tercera son complicados todos. Dependerá de cómo enfoquemos el partido. Si salimos con la intensidad adecuada somos un equipo que no ganaremos a todo el mundo, pero seremos difíciles de ganar. El equipo que nos quiera ganar tendrá que correr. Después podemos perder en cualquier campo el día que no vayamos, ni nada." PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "M'espero un Castelldefels que sortirà a totes i que no donarà cap pilota per perduda. Aniran a reventar el rival. Els han tocat la cara molt bé i això fa que un equip tregui forces d'on no hi ha. Això ho haurem de patir nosaltres. Intentarem estar al nivell perquè no ens tornin a passar per sobre com van fer a la Copa Catalunya. Venen de rebre cinc gols i sortiran a mort i a reventar-nos. Si a més, ens han guanyat abans ja tenen un punt de referència. Nosaltres farem el que puguem, ja veurem."

El Muntanyesa després de guanyar i golejar el Castelldefels vol continuar amb la ratxa de victòries i sumar-ne la quarta en quatre partits disputats. Per aconseguir això, els de Manolo González hauran de superar la UDA Gramenet. L’equip de Santa Coloma és el penúltim classificat després de sumar només un punt en les tres primeres jornades.

Els mateixos punts, un, es el bagatge del Castelldefels. L’equip del Baix Llobregat rebrà la visita de l’Europa, que compta els partits per victòries. Tot i aquest escenari, Pedro Dólera no es refia del Castelldefels, ja que l’equip dels Canyars va guanyar els escapulats a la Copa Catalunya disputada el mes d’agost.