MARTÍ CIFUENTES, entrenador de la UE Sant Andreu: "Nosaltres no hem sabut entendre la importància del partit. Que, a més a més, donats els resultats d'avui i donada la jornada una miqueta que prevèiem, era encara més important que no només els tres punts. El Prat ho ha entès molt bé, ho ha afrontat com una final i ha sigut superior en tots els aspectes a nosaltres."

El Sant Andreu s’ha complicat la vida a casa del Prat, l’últim classificat abans de començar la jornada. El partit, que enfrontava el pitjor local amb el pitjor visitant, s’ha decantat per als pratencs. I és que el Sant Andreu ha fet un partit horrible, com ha deixat clar el tècnic Martí Cifuentes.

Aquest xut de Quim Araujo després d’un córner ha estat tot el bagatge ofensiu dels andreuencs en la primera part. Els locals, per contra, han tingut més ocasions, però els ha faltat punteria. I quan han estat encertats, ha aparegut Morales, el millor del partit, i s’ha lluït després d’un cop de cap de Kante. El mateix Kante ha protagonitzat la jugada còmica del partit quan ha tret la pilota de les mans a Morales i ha acabat veient targeta groga.

La segona ha estat encara pitjor pels quadribarrats. Kante, que avui somiarà amb Morales, ha rematat a l’escaire, però el porter andreuenc ha tornat a volar per rebutjar la pilota. L’espectacle del porter ha continuat amb dues aturades més, però avui no era el dia del Sant Andreu i Morales tampoc no pot fer miracles.

En un nou llançament de cantonada, el central Murillo ha saltat més que ningú i ha fet l’1 a 0. 10 minuts més tard, Víctor Garcia ha aprofitat una passada de la mort de Kante i ha fet el segon per als locals. Amb el partit més encarrilat, el Prat s’ha relaxat i Matas podria haver retallat distàncies, però Toni, el porter local, també volia la seva quota de popularitat i li ha aturat el xut. Ja al final, Ton Alcover ho ha intentat de falta, però Toni ha tornat a fer una gran aturada.