La Lliga va tenir el millor epíleg possible, amb un partit digne de videoteca entre Barça i ElPozo. Els murcians van fer emmudir els gairebé 6.500 espectadors del Palau amb dos gols matiners de Grello i Paulinho. Abans del descans, Fernandao va retallar diferències. Els blaugrana van aconseguir l’empat amb el gol de Lozano. La final tornava al punt de partida, però els murcians van colpejar novament mitjançant Miguelín. 2-3. Els de Marc Carmona necessitaven l’empat per evitar el cinquè partit i es van llançar a un atac desenfrenat. Van topar una vegada i una altra amb un Rafa immens fins que Aicardo, quan només faltaven 5 minuts per al final va fer l’empat a tres que conduïa a la pròrroga. Les pulsacions es van multiplicar, especialment amb dos dobles penals a favor d’ElPozo. Paco Sedano va aturar el primer, i el segon va topar amb el pal. Tot es decidiria a la tanda de penals. Els dos equips van marcar els tres primers llançaments, i després del 4-3 Marc Carmona va fer un canvi a la porteria. Cristian va substituir Paco Sedano per aturar el xut de José Ruiz i convertir-se en heroi. El títol de Lliga depenia del capità Jordi Torras, que no va fallar. Per tercer any consecutiu, el Barça aconsegueix la Lliga i allarga la seva hegemonia.