Campió de l’europeu Sub-19

La figura d’Alcácer va començar a créixer després de guanyar contra la República Txeca el campionat d’Europa de seleccions Sub-19 disputat a Romania l’any 2011. El davanter va marcar dos gols que van servir per remuntar el partit a la pròrroga.

La cara i la creu del seu debut a Mestalla

Tot li anava de cara al jove golejador de Torrent (València) i aquell mateix any va marcar el seu primer gol davant l’afició valencianista a Mestalla. Ho va fer durant el 40è aniversari del Trofeo Naranja, en el qual el conjunt txe va golejar la Roma per 5  a 0. Després del partit, Alcácer va rebre la tràgica noticia que el seu pare havia mort a causa d’un infart als voltants de Mestalla. Aquest fet ha marcat al jugador durant la seva carrera.

Debut a Primera

Tot i haver passat el moment més agredolç de la seva vida, el jugador va continuar  la seva progressió futbolística i el 13 de gener del 2012 va debutar amb el primer equip del València CF contra la Reial Societat.

Cessió al Getafe

Paquito va haver de marxar cedit la temporada 2012-13 a Getafe buscant els minuts lluny de València. Allà, el davanter, va disputar 24 partits, però solament va aconseguir quatre dianes.

Retorn a casa

La temporada següent va suposar el retorn al club del seu cor, el València, on va trepitjar la gespa de Mestalla coincidint amb el segon aniversari de la mort del seu pare. El club, que va buscar un davanter amb experiència l’any anterior, es va decantar finalment per la joventut del davanter de Torrent.

Amb el Barça present

Paco Alcácer, tot i estar en el València, ja al·lucinava amb qui serà aquesta temporada company seu, Leo Messi.

Triplet contra el Basilea

L’última temporada al València CF ha catapultat el jugador a l’elit del futbol europeu: 16 gols i 14 assistències l’avalen. Tres d’aquests gols es van produir contra el Basilea, el seu primer “hat-trick” com a jugador del primer equip del València.

Del Bosque el crida a la Selecció

Alcácer va debutar amb l’absoluta el 24 d’agost de 2014, un dia abans de fer 21 anys, contra França amb una derrota 1-0. Aquella mateixa setmana i ja en partit oficial, el valencià va debutar com a titular davant Macedònia, un partit que La Roja es va endur per 5 gols a 1, un dels quals va ser obra de Paquito.

De visita per La Fonteta

El davanter ha combinat el futbol amb visites al pavelló de La Font de Sant Lluís per veure l’equip de bàsquet de la ciutat. A més d’admirar les cistelles de Vives, es mostra a Twitter com un gran afeccionat de l’NBA. Ens el trobarem al Palau Blaugrana?

Benvingut a Barcelona

Paco Alcácer anuncia al seu compte de Twitter que fitxa per al FC Barcelona. El valencià arriba al Barça amb l’etiqueta de “quart davanter” i amb la pressió que el seu traspàs hagi costat al voltant dels 30 milions d’euros.