Quart partit del Muntanyesa sense guanyar, però el pitjor és que l'equip ja ha encaixat 18 gols. Una xifra que representa més de la meitat de tots els que va rebre la temporada passada. Davant el Castelldefels, l'equip de Nou Barris s'ha desfet com un terró de sucre. A cada gol dels locals, els de Miki Carrillo anaven desapareixent cada vegada més del camp. Al descans, "la Monta" ja perdia per 2 a 0. Però el pitjor ha estat a la segona part, els gols de Uri al minut 48 i els dos de Javi Sánchez han suposat la primera maneta que rep el Muntanyesa des que està a Tercera divisió. MIKI CARRILLO entrenador del CF Muntanyesa Amb aquests ànims, l'equip haurà de jugar el pròxim cap de setmana davant el Cornellà.

Els gols del Castelldefels els han marcat: Javi Rodríguez (min. 28), Ivan Boniquet (min. 31), Uri Martín (min. 48) i Javi Sánchez (min. 64 i 78).

Per part del CF Muntanyesa han jugat: Marc Ramírez, Víctor Moya, Raúl Barriendos, Andrés Borges, Gerard Creus, Rubén Giménez, Ceballos, Padilla, Eloi Jiménez, Achille Obogou i Fran. A la segona part, Miki Carrillo ha fet un triple canvi. Ferran Mèlich, José Manuel Villegas i Miguel Rubio han substituït Moya, Ceballos i Eloi Jiménez.