PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "El que monta el calendari suposo que no ha jugat a futbol a la seva vida. A veure com sortim de les lesions aquesta setmana perquè és lamentable que a aquestes altures, amb aquesta "solana" i amb aquest sobreesforç, els equips hagin de jugar, el meu, l'altre i el de l'altre."

L’Europa ha sortit un pèl adormit i en el minut 4 s’ha trobat amb l’1 a 0 de Raventós, que ha aprofitat un refús del porter Rafa Leva. La manca d’intensitat ha estat la tònica dels escapulats durant els primers 45 minuts, que han reclamat un penal a les acaballes de la primera part. A la segona meitat, l’àrbitre sí que ha assenyalat una pena màxima a favor dels colomencs. El xut de Rubén Alcaraz l’ha refusat molt bé el porter europeista. Però en comptes de donar ales als visitants, el domini de la Gramenet ha acabat per decidir l’enfrontament. Un gol de Roberto Morales al minut 75 i un altre d’Oriol Molins al 81 han sentenciat l’enfrontament. Quan faltaven dos minuts per acabar el matx, Delmàs, de penal, ha aconseguit el 3 a 1 definitiu.