El canvi de gespa al Municipal de la via Júlia fa que el Muntanyesa s'entreni i jugui els partits de preparació de la temporada al Municipal de la Trinitat Vella. La Monta va guanyar el segon amistós de la pretemporada davant el Rubí per 2 a 0. En els primers minuts els visitants van tenir alguna ocasió de marcar, però van ser els groc-i-negrrs els qui es van avançar en el marcador. Toni Pérez va fer el primer de la Monta just abans del descans. I només començar la segona part els jugadors de Toni Escudero van sentenciar. Un dels fitxatges d'aquest estiu, Jandro, va fer el segon gol. JANDRO SERRANO, jugador del CF Muntanyesa ''Segon partit veiem que comencen a sortir les coses que comencem a conjuntar l'equip. Vist que som bastanta gent nova i pensàvem que seria més complicat...I bé, comencem a fer-ho prou bé en aspectes defensius i en atac, poc a poc." TONI ESCUDERO, entrenador del CF Muntanyesa ''La verdad es que este año tenemos donde escoger y yo creo que va a ser una competencia bastante dura, no?'' Dissabte el Muntanyesa jugarà el primer partit oficial de la temporada. Serà a dos quarts de vuit a la Trinitat Vella contra el Sant Andreu en la primera eliminatòria de la Copa Catalunya.