Els de Sants han obert el partit amb un gol de Guillem García, però dos gols de Rubén González i Alejandro Bustos han capgirat el marcador, Max Batlle ha deixat el 2 a 2 del primer quart. Al segon període els madrilenys s’han distanciat amb dos gols més, obra de Guillermo Saiz i Marcos Lorrio, que han deixat el marcador a 2 a 4 en el descans. El tercer quart ha començat amb un gol de nou de Marcos Lorrio, però els gols de Guillem García i Gerard Montero han tornat a donar opcions al Medi, amb el 4 a 5. El darrer quart era el moment dels de Sants, però un gol de Rubén González ha deixat un panorama difícil. Malgrat tot, els nois de Joan Alled ho han intentat amb un gol de Georgy Kuznetsov, però el definitiu 5 a 6 ha donat el Campionat d’Espanya al Real Canoe, entrenat per Jorge Carpeño.