Poca gent va decidir anar al Municipal de Nou Barris, i això és el que es va perdre. MANOLO GONZÁLEZ, entrenador el CF Muntanyesa "S'ha vist un equip que busca el gol, que li agrada atacar, que té clar més o menys el que ha de fer." "La gent que ha vingut ha vist un Muntanyesa que si va amb un nivell de progressió adequat, acabarà agradant a tothom" L'Olímpic Can Fatjó, de Segona Catalana es va avançar molt aviat, al minut 2 amb un gol d'Albert. Però la Monta va despertar i els gols d'Albert Hospital, Dani Sánchez i una altra vegada Hospital abans del descans ja van situar el marcador dins dels paràmetres de la lògica. A la represa, més imprecisions i un gol per a cada equip. El de Navarro per als de Rubí i el de Cano per situar el 4 a 2 definitiu. Molts gols, partit entretingut, i un toc d'atenció de l'entrenador del Muntanyesa. MANOLO GONZÁLEZ, entrenador el CF Muntanyesa "He vist a l'equip una mica relaxat potser. Ens fa faltar estar més concentrats, més per la feina i sortir a competir cada partit com si fos un partit de Lliga i una final." "Hem jugat molt separats, amb moltes pèrdues de pilota i en el segon gol hem defensat molt malament i això no es pot permetre en una competició com Tercera Divisió i de fet, el partit d'avui a Tercera ens hauria passat factura, segurament."

L’Olímpic Can Fatjó, de Primera Catalana es va avançar molt aviat, al minut 2 amb un gol d’Albert. Però la Monta va despertar i els gols d’Albert Hospital, Dani Sánchez i una altra vegada Hospital abans del descans ja van situar el marcador dins dels paràmetres de la lògica. A la represa, més imprecisions i un gol per a cada equip. El de Navarro per als de Rubí i el de Cano per situar el 4 a 2 definitiu. Molts gols, partit entretingut, i un toc d’atenció de l’entrenador del Muntanyesa.

CF Muntanyesa: Víctor, López. Kiku, Borges, Héctor, Padilla, Ruy Gama, Dani, Uri, Hospital i Luque. També van jugar: Surti, Joshua, García, àlex, Acosta, Marc, Uri, Miralles, Cano i Nils.

Olímpic Can Fatjó: Víctor, Torreño, Lolo, Navarro, Valdiria, Coll, Ettan, Jonathan, Luis, Albert i Belme. També van jugar: Ángel, Buyo, Andreu, Diego, Quero i Vicente.

Gols: 0-1 Albert min.2; 1-1 Hospital min.12; 2-1 Dani Sánchez min.22; 3-1 Hospital min. 42; 3-2 Navarro min.68 i 4-2 Cano min.81.