El Barça no ha tingut problemes per derrotar a l’Espanyol en un partit marcat per la celebració del títol de Lliga de les blaugrana. En els primers cinc minuts,  Alexia ha obert el marcador en una bona jugada col·lectiva. Vint minuts més tard, Sonia, actual pitxitxi de la Lliga, ha xutat una falta a la frontal de l’àrea que ha entrat per l’escaire esquerre de Paula Canals, la portera de l’Espanyol. I ja en l’última acció de la primera part, també en una falta, Mariona ha marcat el definitiu 3-0.

A la segona part ha continuat el domini del Barça i les blaugrana han evitat qualsevol acció d’atac de les noies entrenades per José Antonio Montes. Al final del partit, les jugadores de Xavi Llorens han pogut celebrar el títol de Lliga.