PEP GUARDIOLA, entrenador del FC Bayern de Munich "Em vaig decidir pel Bayern de Munic perquè és el club més gran del món. Els seus directius havien de decidir qui seria el nou entrenador i això és el que va passar. Ells em van trucar i vaig venir."

Guardiola arriba a l’Allianz Arena amb un equip de tècnics que li farà més fàcil l’adaptació. Amb ell han fitxat pel Bayern tres persones que formaven part del seu equip d’assistents al FC Barcelona: Domènech Torrent, Carles Planxart, Lorenzo Buenaventura i el seu amic personal Manel Estiarte, que sempre acompanya Guardiola en els nous projectes perquè va ser esportista d’elit i sap aconsellar el de Santpedor en situacions límit.

A la conferència de premsa que ha fet als budells de l’estadi muniquès, Guardiola ha atès 270 periodistes i els ha contestat en alemany, en català, en castellà, en anglès i en italià. Guardiola signa contracte per tres temporades. El dia 24 de juliol s’enfrontarà al Barça en un partit de pretemporada i a finals d’agost es jugarà la Supercopa d’Europa davant el Chelsea de José Mourinho.