Amb dues certeses va marxar l’equip blaugrana de Madrid. La primera, és que l’equip compta amb molta pólvora al davant i això els permet rendibilitzar les ocasions de gol. La segona, és que aquesta temporada té profunditat de plantilla. Thiago ha demostrat ser prou madur com per jugar de titular partits importants, i Alexis Sánchez ha deixat mostres del seu potencial. Dues bones notícies que han permès l’equip de Guardiola empatar contra un Madrid que arribava a la cita molt més rodat.

El partit no ha tingut un dominador clar, tot i que el Madrid ha disposat de millors ocasions per marcar. Aquí Valdés mereix un punt i a part, ja que la seva actuació ha estat excel·lent. Quan el Barça ha tocat, l’equip de Mourinho ha tornat a recórrer a la duresa per aturar el futbol de toc. Amb el 2 a 2, tots dos s’han donat per satisfets i ara caldrà veure’n el desenllaç a la tornada que es jugarà al Camp Nou.

Durant el partit, l’equip blaugrana ha fet oficial el fitxatge de Cesc Fàbregas, que serà presentat aquest dilluns a les 13:30 al Camp Nou. Una nova peça per l’armari creatiu del Barça, que amplia les possibilitats tàctiques de l’equip.