El Barça d'handbol continua com a líder invicte a la Lliga Asobal. Ha guanyat els 10 partits que ha jugat. L'última victòria, a la pista del Benidorm per 17 a 36. El partit va quedar solucionat a la primera part. El Barcelona no va donar opció i defensivament es va mostrar molt fort, tal com indica el marcador al final dels primers 30 minuts, 5 a 16. A la segona part el tècnic, Xavi Pascual, va poder dosificar jugadors pensant en el partit de dissabte de Lliga de Campions contra el Vardar de Macedònia. Fins i tot va debutar el porter Frederick Ohlander, substitut durant un mes de Saric.

BM Benidorm, 17

FC Barcelona Lassa, 36

Benidorm: Moyano, Oliver, Emilio Esteban, Salinas, David Jiménez (3), Cuartero (1), Ignacio Valles (1) -set inicial- Marchan (3), Javier Sánchez, Folqués (2), Guzmán, Carlos Grau (2), Fabien (2), Chantada, Ramos Padilla (2) i Krisztian Fodor.

Barça: Gonzalo, Sorhaindo (1), Jallouz (7), Sigurdsson (5), Entrerrios (3), Lazarov (5), Gurbindo (3) –set inicial- Noddesbo (3), Aleix Gómez (3), Viran Morros, Dujshebaev (1), Kopljar (1), Ohlander, Oriol Rey (1) i Ariño (3).

Parcial: 0-4 / 1-6 / 1-8 / 2-10 / 3-14 / 5-16 (descans) / 7-19 / 9-22 / 11-25 / 12-28 / 15-31 / 17-36 (final)