El Calafell va sortir ambiciós i Valverde va fer l'1 a 0. L'alegria dels locals, però, va durar ben poc, només un minut, el temps que va trigar Gual a empatar. Abans de la represa el Barça, a qui va costar superar els penedesencs, va marcar el segon mitjançant Pablo Álvarez. A la segona part, l'equip de Ricard Muñoz va jugar amb més comoditat i així van arribar els gols de Pascual, Panadero i Costa, que van decidir el partit. Ara el Barça se situa segon a la classificació, a només un punt del Vic, que té un partit menys. Aquesta jornada el viguetans van empatar a 3 a la pista del Vilafranca.

Calafell, 1
FCB Lassa, 5

CP Calafell Tot l’Any:Arellano, Ricardo Valverde, Oriol Romeu, Jordi Gabarra i Kilian Aguilar (cinc inicial), Palau, Gerard Vergés i Marc Vergés.

FC Barcelona Lassa:Egurrola, Marc Gual, Sergi Panadero, Pablo Álvarez i Xavi Costa (cinc inicial) Edu Lamas, Lucas Ordoñez, Matias Pascual i Nil Roca.

Gols: 1-0, Ricardo Valverde, min 4; 1-1, Marc Gual, min 5; 1-2, Pablo Álvarez, min 10; 1-3, Matias Pascual, min 31; 1-4, Panadero, min 35; 1-5, Xavi Costa, min 45;