El Barça segueix la seva marxa triomfal a la Lliga ASOBAL. I va sumar la 81a victòria consecutiva a la competició. Els blaugrana es van imposar a la pista del Guadalajara per 26 a 36. Els locals van aguantar el ritme a la primera part, però a la segona no van poder mantenir la intensitat del Barça i van acabar pagant l'esforç. En l'aspecte ofensiu van destacar els blaugrana Víctor Tomàs i Lazarov, amb sis gols cadascun. El tècnic, Xavi Pascual, que ja havia deixat a Barcelona Jallouz i Jícha, a la segona part va poder dosificar jugadors pensant en l'important partit de la Lliga de Campions d'aquest dissabte contra el Rhein-Neckar Löwen.

BM Guadalajara, 26

FC Barcelona Lassa, 36

Guadalajara: Carlos Barbero, Sergio Mellado (1), Ionut, Chema Márquez (4), Bozalongo (6), Rocha (4), Mikel Redondo -set inicial-, Víctor Montoya (2), Nicolás López (1), Iker Antonio (6), Moya (2), Daniel Sedano, Parra, Adrián Eceolaza.

Barça: Saric, Víctor Tomàs (6), Entrerríos (4), Sorhaindo (3), Sarmiento (3), Ariño (2), Gurbindo -set inicial- Noddesbo (1), Gonzalo, Syprzak (3), Ruesga, Lazarov (6), Sigurdsson (3), Viran Morros, Duishebáev (3), Aleix Gómez (1).

Parcials: 3-3, 5-8, 7-12, 8-16, 10-16, 14-18 (descans), 16-22, 17-26, 18-27, 22-32, 24-34, 26-36.

Àrbitres: Manuel Casado Fernández i Manuel Vera Ávila.