Després del primer quart d’hora de joc, ha començat la sorpresa al Palau, ja que el Palafrugell, mitjançant Xavier Aldrich, s’ha avançat en el marcador. L’alegria dels gironins, però, ha durat ben poc, ja que només un minut més tard el Barça ha empatat. Barroso ha establert l’un a un. Els d’Edu Castro, amb l’empenta que ha donat el gol, han buscat posar-se per davant i ho han aconseguit gràcies a una acció ràpida de Matías Pascual. Els blaugrana havien capgirat el marcador en un tres i no res i, just abans del descans, encara han ampliat la distància. Barroso ha aprofitat una assistència de Bargalló per fer el 3 a 1, resultat amb el qual s’ha arribat al descans. L’efectivitat del Barça no l’ha aturat el vestidor, ja que a la represa, en només un minut, els blaugrana han marcat dos gols. I els dos han estat obra de Pablo Álvarez, que amb el doblet ha sentenciat el partit. Amb la victòria a la butxaca, els d’Edu Castro han seguit buscant porteria i aquest cop ha estat Alabart qui ha fet la mitja dotzena. Abans d’acabar encara hi ha hagut temps del setè, que l’ha marcat Sergi Panadero. Al final, 7 a 1 i el Barça ha signat la primera victòria al Palau d’aquesta OK Lliga.