El Sant Andreu ha començat dominant. L’encert en atac i les aturades del porter Ramón Santís, que ha trigat més de 12 minuts a rebre un gol, han estat clau perquè el primer quart caigués del cantó dels andreuencs. En el segon, la dinàmica ha canviat i el Barcelona a estat més efectiu. Això ha fet que a la mitja part el marcador fos d’empat a dos.
A la represa, el Barcelona ha intensificat la defensa, ha encadenat el segon quart sense encaixar cap gol, i de cara a porteria ha estat molt encertat. La combinació de les dues coses ha propiciat un parcial de 3 a 0 favorable als cenebistes, que han sentenciat el partit. En l’últim període, amb el partit solucionat, el Sant Andreu ha pogut maquillar una mica el resultat amb un gol. Al final, 7 a 3 favorable al Barcelona.