L’Estudiantes ha sorprès el Barça en els primers minuts. Landesberg, un autèntic maldecap per als blaugrana, i Brizuela han liderat un parcial de 0 a 10 favorable als madrilenys. El Barça ha estat espès en atac. Tomic sota cistella ha errat tirs molts fàcils. El pivot s’ha arribat a desesperar. En canvi, l’Estudiantes seguia castigant la defensa blaugrana amb llançaments exteriors. Per al Barça, només Koponen, a còpia de triples, ha anotat amb una certa fluïdesa, però no la amb suficient com per capgirar el marcador. A la mitja part l’Estudiantes guanyava per 43 a 49. Heurtel ha agafat la responsabilitat anotadora dels blaugrana a l’inici de la segona part i el Barça ha arribat a capgirar el marcador, però Landesberg ha continuat castigant el cèrcol dels de Pesic. No hi havia manera d’aturar el nord-americà. Un parcial de 13 a 0 amb Oriola de protagonista a l’inici de l’últim quart ha permès al Barça tornar-se a posar per davant, però avui era el dia de Landesberg, que ha estat magnífic. El jugador de l’Estudiantes ha anotat 48 punts i ha fet un 52 de valoració. Uns números estratosfèrics, que han estat la clau en la victòria dels madrilenys.