El Barça va perdre el tercer partit de la final de la Lliga ACB a la pista del Madrid per 91 a 74. Els blaugrana sempre van anar per darreraeen el marcador i mai no van fer la sensació de poder capgirar la dinàmica. Des d'un bon inici els blancs van marcar territori i van anar ampliant l'avantatge. Just després del descans el Barça va intentar reaccionar i es va col·locar a només cinc punts, però va ser una reacció momentània, perquè els madrilenys amb un tres i no res van fer un parcial de 15 a 0 per sentenciar el partit. Els de Xavi Pascual en cap moment no van ser capaços d'aturar la inspiració dels locals. Van destacar sobretot Sergi Llull i Rudy Fernández. El Barça si vol guanyar demà el quart partit de la final haurà de millorar en defensa, haurà de vigilar les pèrdues de pilota i estar més encertat en els tirs lliures.