El Barça, que tenia el partit guanyat, es va deixar remuntar i va acabar perdent contra el Laboral Kutxa per 89 a 83 en la pròrroga. Els blaugrana van fer un partit acceptable fins que quedaven dos minuts i mig per al final. Aleshores incomprensiblement van donar aire al Baskonia, que va acabar guanyant el partit. Satoransky va anotar una cistella que donava dos punts d'avantatge al Barça, quan quedaven nou dècimes per al final i el partit semblava guanyat, però no va ser així. El Barça va permetre una passada de camp a camp i que Bourousis anotés per empatar el matx. En la pròrroga el Barça va ser incapaç d'aturar el joc del Laboral Kutxa, que ara arriba al quart partit d'aquest divendres amb aire, confiança i la moral pel núvols.