A l'inici del partit el Barça ha gaudit d'ocasions per obrir el marcador, però ha estat el Ribera Navarra qui ha marcat dos gols en menys d'un minut. Joselito ha fet el primer i Orzáez ha superat Paco Sedano. Amb el 0 a 2 s'ha arribat al descans. Només començar la segona part Bateria ha marcat per al Barça. Tot seguit Luisma ha fet el tercer de falta. Amb el porter jugador els de Marc Carmona ha fet el segon, ha estat de Ferrao. Però quan el Barça ha buscat l'empat, un error en la pressió ha permès David fer el definitiu 2 a 4. MARC CARMONA entrenador del FC Barcelona "Els quatre gols podríem haver-ho fet millor, sincerament, ens ha faltat un pel d'agressivitat, un pel d'intensitat per defensar aquestes situacions i quan a vegades parlem de competir ens referim també aquestes coses. No crec que haguem fet un partit desastrós."

FC Barcelona: Sedano, Bateria, Wilde, Lin, Ari –cinc inicial–, Cristian, Aicardo, Gabriel, Dyego, Saad, Ferrao, Rafa Usín

Ribera Navarra FS: Molina, Andresito, Hamza, Orzáez, David –cinc inicial–, Roger, Palmas, Luisma, Joselito, Jesús, Zardoya

Àrbitres: Díaz Rodríguez i García Hernández

Assistència: 2.058 espectadors

Gols: 0-1 Joselito, min 13; 0-2 Orzáez, min 14; 1-2 Bateria, min 21; 1-3 Luisma, min 22; 2-3 Ferrao, min 33; 2-4 David, min 38.