El domini del Barça a l'handbol espanyol és total i això es tradueix que els blaugrana han establert un nou rècord de victòries consecutives a la Lliga Asobal. Encadenen 68 partits seguits guanyant i engrandeixen una mica més la llegenda d'aquest equip. L'última victòria va ser davant el Ciudad Encantada per 34 a 21. Una vegada més els de Xavi Pascual van deixar el partit solucionat a la mitja part i a la segona el tècnic va poder fer rotacions. Jallouz i Lazarov, amb cinc gols cadascun, van ser el més encertats de cara a porteria. XAVI PASCUAL, entrenador del FC Barcelona Lassa "A nosaltres, el que ens queda és pensar sempre en el següent partit. Partit de Champions i després partit de Lliga. I anar fent el nostre camí, saber que la temporada és molt llarga... Si haguéssim de canviar rècords per títols, estaria disposats a canviar-los, clarament."

FC Barcelona Lassa, 34

GlobalCaja Ciudad Encantada, 21

Barça: Saric, Noddesbo (2), Kopljar (2), Sarmiento (3), Ariño (1), Gurbindo (2), Jallouz (5) –set inicial- Gonzalo, Entrerrios (4), Sorhaindo, Aleix Gómez (2), Sigurdsson (3), Syprzak (4), Viran Morros, Dujshebaev (1) i Lazarov (5).

Ciudad Encantada: Leo Vial, Vainstein (4), Thiago Alves (2), Frade (3), Rafa López, Zejak (4), Tolmos (3), -set inicial- Samuel Ibañez, Javi Fernández, Mendoza, Sergio López (2), Miguelón (3), Mateo i Casas (p.s.).

Parcials: 3-2 / 6-5 / 11-7 / 12-7 / 14-8 / 18-9 (descans) 21-12 / 23-12 / 26-14 / 28-16 / 31-18 / 34-21