El Barça es va classificar per als quarts de final de la Copa del Rei, després de guanyar el Magna Navarra per 4 gols a 1. Els blaugrana van sortir disposats a solucionar l'eliminatòria amb rapidesa i Sergio Lozano, amb una magnífica voleia, va inaugurar el marcador en el minut 2. Abans del descans va arribar el segon. Després d'una jugada col·lectiva Ferrao, de cap, va marcar. A partir d'aquí, els navarresos es van fer amb el control del partit i quan faltaven set minuts per al final van escurçar diferències mitjançant Saldise. La incertesa del resultat va durar quatre minuts, el temps que va trigar Aicardo a fer el tercer des del punt de doble penal i Wilde va tancar la classificació amb el quart gol de la nit. MARC CARMONA, entrenador del FC Barcelona Lassa ''En línies generals crec que la classificació és justa. I me'n vaig a casa content amb el treball defensiu, i penso que hem de seguir millorant amb la pilota".

FCB Lassa, 4
Magna Gurpea, 1

FCB Lassa: Paco Sedano, Aicardo, Lozano, Bateria, Wilde –cinc inicial-, Tolrà, Gabriel, Dyego, Lin, Saad, Ferrao.

Magna Gurpea: Asier, Víctor, Jesulito, Dani Saldise, Eseverri –cinc inicial-, Araça, Yoshikawa, Carlitos, Maril, Rafa Usín, Ibarra.

Gols: 1-0 Sergio Lozano, min 3; 2-0 Ferrao, min 13; 2-1 Saldise, min 32; 3-1 Aicardo, min 37; 4-1 Wilde, min 39.