El Barça d'hoquei patins va perdre amb el Voltregà per 2 gols a 3. Feia 47 anys que els osonencs no guanyaven en Lliga al Palau. Lucas Ordóñez va avançar el Barcelona, però abans del descans Alabart va empatar per al Voltregà. La igualtat es va mantenir a la represa i va ser Pablo Álvarez qui va tornar avançar el Barça. Els visitants van seguir lluitant i competint i primer va empatar a dos Àlex Rodríguez i, tres minuts més tard, va ser Armengol qui va marcar el 2 a 3 i va donar la victòria i els tres punts al Voltregà. RICARD MUÑOZ, entrenador del FC Barcelona Lassa ''Jo crec que hem sortit molt bé, hem tingut ocasions com per marxar amb una distància més àmplia, no hem tingut aquest encert que sí que hem tingut en altres partits... i el Voltregà ho ha aprofitat molt bé."

FCB Lassa; 2
CP Voltregà; 3

FCB Lassa: Sergi Fernández, Marc Gual, Sergi Panadero, Lucas Ordoñez i Edu Lamas –cinc inicial- Xavi Barroso, Pablo Álvarez, Xavi Costa.

CP Voltregà: Càndid Ballart, Álex Rodríguez, Dani Rodríguez, Petxi Armengol i Eric Vargas –cinc inicial- Borja López, Ignacio Alabart.

Gols:1-0 Lucas Ordoñez, min 3; 1-1 Ignacio Alabart, min 21; 2-1 Pablo Álvarez, min 28; 2-2 Álex Rodríguez, min 36; 2-3 Petxi Armengol, min 37.