El Barça Intersport continua com a líder invicte a la Lliga Asobal. Els blaugrana es van tornar a mostrar intractables i van guanyar clarament a la pista del Valladolid per 15 a 31. El Barcelona va ser molt superior i els catellans només van aguantar el ritme dels de Xavi Pascual els primers 20 minuts. A partir d'aquí, l'encert anotador de Mikel Aguirrezabalaga va fer que el marcador al descans fos de 8 a 15. A la segona part, el Barça va seguir dominant fins als 16 gols de diferència final, que signifiquen l'onzena victòria del Barcelona.

Cuatro Rayas Valladolid, 15 – FCB Intersport, 31

Cuatro Rayas Valladolid (8+7): Héctor Tomás, Peciña, Eilert (3), Ávila (1), Bozovic (1), Félix García, Alonso, (set inicial) Lamariano, Porras (2), Megías (4), César Pérez (2), Fernando Hernández (2), Roberto Pérez i Lacasa.

FCB Intersport (15+16): Sterbik, Entrerríos, Sorhaindo (2), Gurbindo (3), Rutenka, Stranovsky (2), Rocas (3) (set inicial), Morros (1), Aguirrezabalaga (8), Montoro (5), Saric, Sarmiento (1), Noddesbo (2), Juanín García (4), Balaguer i Ariño.

Parcials cada cinc minuts: 0-1, 2-3, 3-5, 6-8, 7-12, 8-15 (mitja part); 9-18, 10-21, 10-25, 11-26, 13-29 i 15-31 (final).

Àrbitres: Mosquera i Martín.