Els culers pessimistes pensen que l'OK Lliga queda una mica més lluny després de l'empat a tres a la pista del Reus, un conjunt que és cinquè a la classificació. El 3 a 0 dels reusencs, amb dos gols a la primera part i un a la segona, semblava tancar el partit quan faltaven 15 minuts per acabar. Aquí és quan els optimistes diuen que s'ha guanyat un punt, perquè els de Gaby Cairo van fer tres gols en vuit minuts. Mia Ordeig, Marín, en pròpia porteria, i Marc Torra van capgirar el resultat d'un partit boig i atípic. La realitat, sense embuts. El Barça suma un punt més. Això sí, a tres del líder.

Reus Deportiu, 3 – FC Barcelona, 3

Reus Deportiu (2+1): Trabal, Casanovas (2), Molet, Salvat i Adroher -cinc inicial- Marín (1), Rubio.

FC Barcelona (0+3): Egurrola, Ordeig, Gual, Torra (1) i Panadero -cinc inicial- Reinaldo, Miras, Julià.

Gols: 1-0, Casanovas (min 11); 2-0, Marín (min 13); 3-0, Casanovas (min 35); 3-1, Ordeig (min 37); 3-2, Marín (pp, min 43); 3-3, Torra (min 44)

Àrbitres: Josep Ribó i Josep Gómez