La màquinaria del Barça va començar a greixar-se ràpidament. En el minut 9, Villa va aprofitar una gran centrada de Pedro per obrir el marcador.

Amb el vent i el resultat a favor, el Barcelona va posar en pràctica la seva superioritat teòrica. El control del partit va ser total i l’espectacle va fer gaudir de valent els espectadors. 2 a 0 a la mitja hora de joc. Iniesta amb un xut sec i per on ningú no s’esperava va superar el porter Bravo.

El recital blaugrana va seguir a la segona part. Diversos teves-meves entre Alves i Messi van provocar el 3 a 0. El millor jugador del món, però, no  en va tenir prou amb un. El primer va ser després d’una jugada de combinació, el segon del seu compte particular va arribar després d’una jugada individual. Fins a quatre defenses va veure passar l’argentí sense poder treure-li la pilota. Va ser el dissetè gol de Messi a la Lliga, i ja en suma 27 aquesta temporada. De fet, n’ha marcat 71 en els últims 71 partits.

La golejada, la va tancar Bojan. El de Linyola va aprofitar un rebuig a xut seu del porter Bravo per fer el 5 a 0 defintiu. Dissabte que ve, derbi a Cornellà-el Prat.