El matí al Nou Sardenya pasa per comprar una entrada i llegir l'Escapulat, el diari de l'Europa. Ja tenim també qui ven sort escapulada. Fins a tres numeros diferents. Hi ha qui també compra la última novetat del club. No hi falta l'home del puro, els que prenen el sol al bar, els qui fan el cafè abans del partit i els nens amb les seves tant estimades patates de bossa. Avui al camp debutava amb el Premia l'ex entrenador del Sant Andreu, Jaume Creixell. L'hem vist molt animat... Túnel de vestidors... Animem els entrenadors... I fotos de tots colors. Una sols... I una altra acompanyats. Primera part amb domini escapulat però sense encert de cara el gol. L'Europa ha controlat el partit però el Premià s'ha defensat bé. El rival dels graciencs no semblava el cuer de la tercera divisió. A la segona part mes del mateix. Però com que qui la segueix, l'aconsegueix finalment el premi ha arribat en el minut 67. Segales, que ha entrat a la segona part, ha marcat l'únic gol del partit que donava la victòria al Europa. Al final, una mica de patiment i tres punts mes a casa. La bona ratxa s'allarga. Recorden l'última vegada que va perdre l'Europa? PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "No, m'ho dius ara i crec... No m'en recordo." 12 d'octubre dia de l'hispanitat 1 a 3 contra el Reus. Des de llavors els escapulats fa 10 jornades que no perden i continuen en posicions de promoció a Segona B.