El Barça afrontava la visita a la pista d’ElPozo Múrcia com una revalida i n’ha sortit victoriós. Tot i les baixes de pes, Rómulo, Aicardo, Bateria i Sergio Lozano, els blaugrana han fet un partit molt seriós i pràctic i han guanyat els murcians per 1 a 2. El Barça ha obert la llauna gràcies a Roger. El barceloní ha rematat una fantàstica assistència de Joselito. L’alegria dels blaugrana ha durat ben poc, ja que Pito ha fet amb relativa rapidesa l’empat. Fins al descans els murcians haurien pogut fer el segon, però Juanjo ha evitat el gol. A la segona part, Quintela ha estat el protagonista. El blaugrana ha marcat el segon amb un espectacular toc d’esperó. Tolrà ha iniciat la jugada i el pivot ha rematat amb subtilesa i precisió. Amb avantatge en el marcador, el Barça hauria pogut fer el tercer al contraatac, però no ha estat encertat en la rematada final. Els murcians també han tingut ocasions, però Juanjo ha estat molt atent i ha fet aturades de mèrit. Amb aquesta victòria, els d’Andreu Plaza continuen a tres punts del líder, el Movistar Inter.