El Barça va sortir molt fort i disposat a no deixar cap oportunitat al Zalgiris. Un parcial de 12 a 4 va segellar un bon inici, però els homes entrenats per Xavi Pascual no es van aturar per arribar al descans amb el partit pràcticament a la butxaca amb un 51 a 33 en el marcador. Ahir Tomic va ser el millor blaugrana amb 16 punts i 34 de valoració, però no va ser l'únic. Doellman, Hezonja i Nachbar també van superar els 10 punts. En la segona part, el Barça va continuar dominant el joc interior sota cistella per acabar guanyant el partit per un clar 89 a 72. Una victòria clau en el Top 16 de l'Eurolliga per afrontar amb garanties el proper partit en la competició europea a la pista del Reial Madrid.

FC Barcelona: Doellman (12), Huertas (2), Thomas (8), Jackson (6), Tomic (16) –cinc inicial–, Hakanson (-), Hezonja (12), Satoransky (7), Pleiss (4), Sulejmanovic (-), Lampe (7), Nachbar (15).

Zalgiris Kaunas:Kariniauskas (2), Jankunas (4), Javtokas (2), Anderson (4), Ulanovas (14) –cinc inicial–, Cherry (2), Lekavicius (4), Vene (4), Gudaitis (17), Songaila (8), Milaknis (9), Dimsa (2).