El Barça tenia gairebé un cinc inicial de jugadors lesionats amb Navarro, Ribas, Doellman i Lawal. Això ha donat entrada a un Dorsey motivadíssim, que conjuntament amb Satoransky és el jugador més en forma de l’equip. El base avui s’ha dedicat a fer esmaixades dignes de concurs. A l’altra cistella, el Manresa ha topat amb la intimidació de Dorsey. Els blaugrana tenien el partit encarrilat i Satoransky ha continuat oferint pinzellades d’NBA. Els manresans amb prou feines trobaven la manera d’encistellar, com amb aquest intent d’alley-oop que acaba en triple. Abrines s’ha pres la revenja amb un altre llançament de 3 que ha tancat el primer quart i ha deixat el duel gairebé sentenciat. Però en l’últim quart el Barça encara volia més i Dorsey ha tornat a col·locar un tap d’aquells que fan mal. Els de Xavi Pascual ja guanyaven de més de 20 punts però encara faltava el detallet d’Arroyo, que ha arribat amb l’última cistella del partit, obra de Diagne.

FCB Lassa (20+18+31+15):Abrines (13), Satoransky (13), Samuels (7) , Oleson (13) , Tomic (6) –cinc inicial- Dorsey (2), Vezenkov (13), Eriksson (5), Diagne (2), Arroyo (10) i Perperoglou (-).

ICL Manresa (10+16+17+14): Hernández (1), Grigonis (7), Flis (4), Foster (5), Musli (14) –cinc inicial- Auda (12), Mabior (-), García (2), Costa (3), Jou (-) i Otverchenko (6).