Diuen que els derbis són partits amb emoció i on les forçes d'un i altre equip s'igualen. Avui a Badalona, el Joventut i el Barça han disputat un dels partits més igualats que es recorden. La penya ha començat molt bé, amb molt encert anotador i ha clavat un 24 a 16 en el primer quart. Els blaugrana, han anat sempre a remolc en el marcador però en el segon quart han deixat els verd-i-negres amb només nou punts. Faltava, però, la inspiració en atac i a la segona part tampoc no ha arribat. El Joventut ha tornat a sortir molt bé amb avantatges còmodes i semblava que s'endurien el partit. No ha estat fins en l´últim quart que el Barça ha desplegat tot el seu joc anotant 36 punts. Després de tot el partit a remolc, en els últims dos minuts han aconseguit capgirar el marcador, Huertas, Dorsey i un triple Abrines han posat al capdavant el Barça, que ha guanyat 80 a 83 i suma la segona victòria de la Lliga Endesa.

FIATC Joventut (24+9+25+22): Vives (10), Joseph (8), Barrera (11), Shurna (17), Miralles (10) -cinc inicial-, Ventura (5), Savané (6), Sans (7), Llovet (6) i Caven.

FC Barcelona (16+12+19+36): Huertas (15), Abrines (13), Papanikolau (6), Todorovic, Tomic (13) -cinc inicial-, Dorsey (13), Sada (2), Navarro (6), Hezonja, Lampe (8), Nachbar (5) i Pullen (2).