El Barça d'hoquei patins ja és una mica més a prop de guanyar l'OK Lliga. Els blaugrana es van imposar amb comoditat al Calafell per 6 a 2 i ja tenen vuit punts més que el segon classificat, el Vic, quan queden vuit jornades per al final. Els de Ricard Muñoz van obrir el marcador mitjançant Pablo Álvarez i a la mitja part ja guanyaven per 3 a 1, amb gols d'Ordóñez i un segon d'Álvarez. A la segona part Panadero va fer el quart i després Ordóñez, una altra vegada de penal, i Álvarez, que va signar un triplet, van arrodonir la victòria del Barça.

FCB Lassa, 6

CP Calafell, 2

FCB Lassa: Egurrola, Marc Gual, Pascual, Panadero i Xavi Costa –cinc inicial– Barroso, Llorca, Lucas Ordóñez i Pablo Álvarez.

CP Calafell: Arellano, Oriol Palau, Jordi Gabarra, Joan Ramon Esteve, Marc Vergés –cinc inicial– Xavier Andreu, Gerard Vergés, Otto Platz i Ferran Riera.

Gols: 1-0, Pablo Álvarez (min 17); 2-0, Lucas Ordóñez (min 21); 2-1, Marc Vergés (min 22); 3-1 Pablo Álvarez  (min 25); 4-1 Panadero (min 36); 4-2 Marc Vergés (min 41); 5-2 Lucas Ordóñez (min 43); 6-2 Pablo Álvarez (min 48).

Àrbitres: José Juan Melero i Francisco Moreno Tudela.