El Barça de bàsquet va recuperar sensacions positives a la Lliga ACB. Els blaugrana van guanyar còmodament a la pista de l'Estudiantes per 51 a 77. Després d'un primer quart igualat, que va acabar fins i tot amb avantatge per als madrilenys, el Barcelona va trencar el partit a favor seu en el segon quart. Després el domini blaugrana va continuar durant tota la segona part. La defensa dels de Xavi Pascual va ofegar l'atac de l'Estudiantes. Ofensivament al Barça va destacar la feina d'Àlex Abrines amb 15 punts, i la de Lampe, amb 13. El Barça, que serà tercer, tancarà la Lliga aquest diumenge al Palau davant el Cajasol. Els play-off per al títol de Lliga començaran la setmana que ve.